onsdag, oktober 11, 2006

Polenresan!


Oj! Nu är det så länge sen jag skrev i bloggen så för att komma igång igen, så är det nog bäst att jag struntar i att skriva för mycket om vad som hänt sedan sist.
Men jag tänkte jag ska berätta om och lägga in några bilder från Polen resan som Jesper och jag var med på i september. Vi var där tillsammans med hans klass, för att hälsa på den klass i Leba som dom brevväxlat med ett par år. Jag följde med för att hjälpa honom eftersom han har så mycket allergier. Vi hade verkligen tur med vädret, det var strålande sol hela tiden då vi var där. Första dagen var det nästan 30° och det var ändå i mitten av september. Den dagen var vi bla vid en fyr, som låg högt uppe på en kulle .


Andra dagen besökte vi ett akvarium i Gdynia, där tog jag kort på Nemo och hans pappa Marvin

Därefter gjorde vi ett hastigt besök i Sopot, och sen åkte vi till Gdansk, där vi gick i gamla stan.

Jag fick en beundrare :-)

Tredje och sista dagen så var det rundtur i Leba, sedan lite tävlingar mellan Jespers klass och 6:orna i skolan i Leba. Därefter åkte vi till sanddynerna utanför Leba, dom var helt fantastiska, ett tips på resmål ifall någon är sugen på att åka till Polen nån gång. Det är Jesper som syns i "förgrunden" på väg uppför dynerna.

Kvällen tillbringades sedan i skolan där föräldrarna till eleverna i värdklassen hade dukat upp en jättebuffe innehållande mängder av olika polska rätter, bakverk mm...Där fanns verkligen massor gott att äta...Jättetrevligt var det, men vi fick avbryta redan vid 21 tiden, eftersom vi ju skulle upp tidigt nästa morgon för avresa.

Inga kommentarer: