söndag, juni 17, 2007

Så mycket att uppdatera!

Hej!

Länge sen sist nu igen, jag har massor av nytt scrappat, både kort och layouter som jag ska uppdatera med inom en snar framtid, men först kommer här några bilder från skolavslutningen, och även ett par bilder på vår nya familjemedlem, som vi hämtade hem i förrgår.
Skolavslutning:
Therese slutade nu 9:an, men man skulle kunna tro att hon tagit studenten, med tanke på alla ballonger och blommor, men sådan är seden i den skola hon gått i. Här ser ni henne ihop med hennes bästis i klassen, det är Therese som är klädd i vitt. Till hösten kommer hon förhoppningsvis att ha en plats till det hundgymnasium hon sökt till, eftersom hon vill jobba med hundar.
Och så en bild från Malins avslutning, då de var på väg in till kyrkan för den traditionella skolavslutningen. Malin slutade nu i förskolan, och ser fram emot att få börja 1:an til hösten.
Jesper han vägrade tyvärr att vara med på bild, men jag tror att Therese lyckades få någon med sin kamera iallafall, men den visar jag inte här.
Han slutade iallafall 6:an nu.


Och så då några bilder på vår nya familjemedlem, som vi bl a har tänkt ska få följa med Therese till hundgymnasiet, eftersom det är tillåtet att ha hund med sig där. Men vi har även tänkt att hon senare ska användas här på gården, för att valla både får och kor.


Hon är en liten bordercollie tik, och hon blir två månader i nästa vecka. Det står i papperen att hon heter Fina, men vi funderar på att hitta på ett annat smeknamn till henne, men har ännu inte kommit på något bra.

Det är inte lätt att få några bra bilder av henne, för hon är sällan still när hon är vaken.6 kommentarer:

Cia sa...

Å vilken liten sötnos, blir sååå avis :-)

Kram Cia

joggemia sa...

Vilka fina skolavslutningsbarn! Ser fram emot dina LO:s och kort här på bloggen.

Ha det gott//Mia

joggemia sa...

Vill bara kika in för att önska en riktigt TREVLIG MIDSOMMAR!!
Kram!

Landstoken sa...

Underbart söta valpar är :)
Tack, för din röst i eat cake tävlingen :)
Kram
Helena

Trine sa...

Masse fint du har laget! For en nydelig bordercollie! Vi har to stykker her på gården, som vi bruker i gjeting av sauene våre. Min sammboer er gjeterhundtrener, og har hold noen kurs oppgjennom årene. Det ser så kult ut når hundene jobber på komando. Jeg har også prøvd, men får det ikke til.Lykke til med å finne navn. Våre heter Taff og Jill.Ha en fin sommer!

Linda sa...

Så underbart söt lilla Fina var..tänk att Therese har blivit så stor och ska börja gymnasiet..kan inte fatta vad stora barnen har blivit!

kram på dig

Linda