måndag, september 03, 2007

Nya layouter!

Den här veckan är det jag som håller i veckoutmaningen hos Inspirationshuset, till den utmaningen har jag gjort den här layouten, kika gärna in på Inspirationshuset för att se vad det är för utmaning!!!

Till Inspirationshusets utmaning förra veckan så gjorde jag den här layouten:I övrigt så har jag tillfälligt hoppat över utmaningarna på ettlitetord bloggen, jag kände mig så pressad att vara tvungen att göra alla utmaningarna, eftersom jag låg på delad förstaplats. Jag kände att jag vissa gånger fick "pressa" fram layouter för att passa ihop med orden, och då blev det även layouter som jag i övrigt inte blev särskilt nöjd med. Så jag blev jättestressad av det, så när det blev ett krångligt ord (montera) så lät jag det bara vara...Kanske jag hoppar på ordutmaningarna igen senare, vi får se...

6 kommentarer:

joggemia sa...

Tack för den roliga utmaningen att scrappa utan raka kanter! Din LO blev ju suveränt läcker! Vad synd att du inte kan komma på Kristianopen-träffen. Hade varit så kul att träffa dig igen! Hoppad det går fler tåg.

Kram Mia

Dilorf sa...

Jag gillar dina layouter. De är såå härliga..

Jag förstår att du kände dig stressad över ett litet ord..
Ta det lungt och andas lite så hoppas jag att du känner scraplust snart igen :)

Åsa/asamia sa...

Färgglada och fina....massor av kika på!

Landstoken sa...

Grattis du vann en bubbe!
Hör av dig
landstoken@yahoo.se
/Helena :)

Lisbet sa...

Det finaste ljuset silar ner i höstfärgerna och jag söker lite inspiration till en idé om en ny layout. Har tittat runt och njutit av dina. Tack för att du visar upp dem. Ha det bra.

Ejris sa...

favvo låten den lon liftar ajg nog så småning om till BOM albumet=)