torsdag, september 10, 2009

Scrappat bloggpartybidrag!!!

I förra veckan fick jag äntligen lite inspiration att scrappa lite. Jag gjorde en LO och ett kort, efter ett par bloggpartyutmaningar.

Kortet gjorde jag efter Leamons skissutmaning , och så här blev mitt bidrag:
Och layouten gjorde jag efter en skissutmaning hos Mahlin78 , en härlig skiss. Och mitt bidrag blev så härHmmm, det är kanske inga jätteinspirerande bidrag jag gjort,men ni får tänka på att jag inte scrappat nåt sen i februari( ok, ett hastigt kort har jag gjort i början av sommaren)....
Men förhoppningsvis ska det nu inte dröja lika länge igen tills jag scrappar igen!!!

6 kommentarer:

monica sa...

Kul att du kommit igång igen!!! Snygga bidrag =)

Ha det gott!
kram!

Essmo sa...

Härligt att du har kommit igång! Jättefina alster!

NetteR sa...

Tycker det var fina bidrag du gjort!

Gurkiss Scrappande sa...

Jätte fint kort och LO :)

Kram Gurkiss

Cecilia sa...

Hejsan

Passa på att besöka oss, Articsisters, nu under helgen. Vi har stor REA på samtliga stämplar. Vi öppnar upp med 50 % rabatt. Ett perfekt tillfälle att fynda fina textstämplar inför tillverkningen av Alla hjärtansdagkorten. Vi har REA från fredag den 14 januari till söndag den 17 januari.

Välkommen in MVH /Cecilia

http://www.safirsilk.se

KroKKoFin sa...

Hej. Såg att du anslutit dig till syutmaningen hos Krajamaria. Skoj. Du är inte sent ute. Jag har bara sytt ett plagg till mig själv sen jag gick med och jag har varit med sen februari. Om du kollar i min blogg så har jag ett ställe där jag försökt samla alla oss som är anslutna till utmaningen. Ska lägga till dig också. Är det då denna blogg du vill att jag ska länka till?