söndag, mars 26, 2006

Äntligen en uppdatering igen!

Nu är det evigheter sedan jag uppdaterade bloggen, jag har försökt några gånger att göra det med några nya bilder, men det strulade av någon anledning, så då tappade jag helt lusten att uppdatera, men nu verkar det funka igen! Yippi!

Hmmm, vad har då hänt sedan sist, undrar ni?
Först och främst, så har jag blivit med i design teamet hos
Pappersbiten , jag är så glad för det och det ska bli så kul att jobba ihop med Sanna och Anna! Det är en dröm jag haft länge, att få vara med i design teamet åt en svensk scrapbutik.
Här kan ni se mitt första uppdrag för Pappersbiten:

Här har det bla använts papper från Chatterbox nya serie Greenhouse. Jätteläckra papper,med färger som jag älskar!

Lite annat nytt som jag gjort nyligen:
Den här layouten och kortet har jag gjort till en flerveckors tävling på Imagine create scrap , en sån där tävling där det hela tiden röstas bort deltagare tills bara en återstår, det här gjordes till första veckans utmaningar, och jag har gått vidare till nästa omgång, där det gäller att :

1. Göra en dubbel lo med minst 3 olika pastell färgade cardstock, och cardstocken ska vara dominant ( en klurig utmaning måste jag säga, jag vet inte ens om jag har några foton som passar)...

2. Göra en layout som innehåller doodling och där journalingen är handskriven...

Får se vad jag kan göra av det...Håll tummarna att jag får ihop ett par bidrag...

Nästa helg åker jag iväg till Scrappizträffen i Helsingborg, det ska bli så spännande och kul, men jag börjar bli väldigt nervös inför den, jag känner ju knappt några av dom som ska vara med där...Men jag får ju iallafall lite tid till att jobba med dom båda tävlings layouterna! Om jag nu kan koncentrera mig på det...

4 kommentarer:

fridakarolina sa...

Åh, vad roligt det låter med scrapträffen i Helsingborg. Nu ångrar jag nästan att jag inte försökte ta mig dit ändå, men det var lite för dyrt för mig just nu. Hoppas du får jätteroligt, tror inte det är någon fara att inte känna så många, du kommer säkert att träffa massor av trevliga människor! Scrappare brukar ju ha något att prata om, eller hur!

Sara sa...

Men Millan, du känner ju massor med folk där - och när du kommer därifrån ännu fler!!! =OD
Din DT-LO är underbar, och du är med i en himnla massa spännande utmaningar.

Vi ses!

AnnaG sa...

Men Millan då visst känner du jättemånga som kommer på träffen!! Jag kommer i allafall säga hej, ska bli så jättekul att träffa alla irl!
Grattis till ditt svenska DT du gör så fina alster och jag fattar inte hur du hinner med alla utmaningar o tävlingar du är med på hejaheja!

Anna S sa...

Det ska bli skoj att få jobba ihop med dig ska du veta.
Din DT layout är bara såååå fin.

Kramen Anna