söndag, maj 28, 2006

Lite nytt scrappat+ ny familjemedlem!


Länge sen senaste uppdateringen nu. Men jag har hållit på med en del DT bidrag av det senaste månadspaketet hos Pappersbiten, så jag har inte kunnat ladda upp några nya bilder på ett tag.
Dom layouterna kommer jag att visa nån gång i slutet av nästa vecka.

Men, jag har ett par andra nya layouter att visa er nu. Först en som jag gjorde till scrapliftstafetten på Scrappiz. Jag har scrapliftat terese som även är min adept. Jag har länge
varit sugen på att scraplifta en del av hennes layouter, men det har inte hunnits med, men nu
fick jag "tummen ur" och har äntligen liftat en av hennes läckra layouter.

Jag valde den här, som alltså är gjord av teres på scrappiz:


Och så här blev min layout, för att göra de utklippta blommorna så använde jag en mask från Heidi Swapp. Det är ett tips som jag hittade i Freestyleboken.
Den här layouten blev lite mer dyster än jag hade tänkt, tyvärr...


Dessutom så har jag gjort en till ny layout idag. Det höll på att bli en VÄLDIGT BILLIG layout, ända tills jag satte dit den där polka dot braden .... Tyvärr så blev bilden lite mörk, det enfärgade papperet är egentligen ganska ljust rosa, men här ser det nästan mörklila ut...Trist när färgerna ändrar sig så...
Dessutom så måste jag ju visa vår lilla nya familjemedlem, han heter Joppe och är 8 veckor. Och han är så söt, så söt....Våran vuxna schiller är förresten pappa till Joppe.


4 kommentarer:

Anna sa...

Kalas layiouten är ju bara såååå härlig med den vågiga ramen. På din scraplift skulle du nog valt en annan färg än svart.

Kramen Anna

UlrikaK sa...

Vilken supersöt ny familjemedlem!!

Liza sa...

Fina layouter du har producerat Millan! Otroligt söt vovve ni har fått äran att husera. =)

teres sa...

Oj vad fin liften blev tycker jag *och känner mig hedrad :)*. gillade din kalasLO, härlig. Och vilken supersöt vovve då vet jag vad ni håller på med på dagarna!

Kramen teres *adept*