fredag, juni 02, 2006

DT bidrag av maj månadspaketet

Den här veckan har jag inte fått mycket gjort. Jesper har haft sin brevvän från Polen boende här sen i tisdags.
Men jag tänkte att jag ska visa mina DT bidrag jag gjorde av månadspaketet från
Pappersbiten

Först en layout jag gjorde med foton, som jag tycker väldigt mycket om. Jag har gruvat mig så för att scrappa dom. Men sen tänkte jag som så, att blir layouten alldeles tokig så kan jag ju alltid framkalla nya foton. Men jag blev ganska så nöjd med layouten ändå...Så det blir nog inte till att framkalla nya bilder.

Sen en layout med bilder av Ludde, pappan till den lilla valpen som jag visade i förra inlägget.


En layout med bilder från när vi var på Ronneby brunn förra året.En layout med bilder av en av våra rhododendro. Bilderna togs för ett par år sedan, och buskarna är inte alls så fina längre, bladen är inte alls så gröna längre om man säger så...de trivs väl helt enkelt inte i den kalkrika jorden. Dessutom skulle de nog behöva lite specialnäring, men jag törs inte lägga ut nån gödning på dom nu, för Joppe (valpen)är väldigt förtjust att stöka kring just dom här buskarnaDessutom så gjorde jag ett kort också, men det vill tydligen inte vara med, för jag har försökt ladda upp det flera gånger nu, men det funkar inte...Knäppt...
Får se om jag kan lägga upp det en annan dag. Men det (och alla layouterna) finns ju också att kolla på, hos
Pappersbiten där står också beskrivet vad jag har använt för prylar. Ni hittar bilderna under inspiration-månadspaketet- maj. Där kan ni ju även se Anna Stenmans härliga layouter. Hon är så duktig på att göra dubbel layouter.

1 kommentar:

teres sa...

Underbar LO´er med supersnygga färgmatchningar!