söndag, december 16, 2007

En layout!

Nu så kan jag visa en layout jag gjorde till hösttävlingen på Jommas blogg . Tyvärr så blev den inte en vinnande layout, men jag var nöjd med den, och visar den nu här:


Jag har även gjort en layout till hennes kittävling, hoppas att jag har lite bättre tur med den layouten, men risken är inte så stor, tror jag, tyvärr....Men nu har jag iallafall försökt!

5 kommentarer:

joggemia sa...

Den är ju jätteläcker! Så himla snyggt och kreativt med löven! Du har helt rätt inställning...om man inte försöker så kan man ju inte vinna. Själv håller jag just på med ett minialbum, superkul!

Ha så gott!

Kram Mia

Laura sa...

Oh, I absolutely love your page!! It is so gorgeous! Hambly rub ons and the own stamps are my faaaavourite things. cuuute!

Lisbet sa...

Tar mig en liten blogrunda eftersom jag inte vet om det blir någon före jul. Tack för alla fina layouter, kort och skapelser som du visat upp under året. Jag har blivit så inspirerad. Försök nu att ta ner tempot och riktigt njuta av sista advent och sedan julen.

God jul

Lilo sa...

Jag gjorde också en till tävlingen men vann inte heller... tänkte också försöka till kittävlingen, om jag hinner. Önskar dig och familjen en riktigt GOD JUL!!!

Kristina sa...

Härlig LO!!!
Och så gott slut och gott nytt!
Kramar