fredag, december 07, 2007

Nässelutslag och en del nytt scrappat...

Jag har inte varit så pigg de 3 senaste veckorna, först fick jag en förkylning, sen för två veckor sen fick jag en massa nässelutslag på hela kroppen, och det har fortfarande inte försvunnit helt...Blir snart tokig på det...dessutom har det börjat blossa upp lite mer igen nu, eftersom jag hoppat över allergitabletterna ett par dar eftersom jag blir så otroligt trött av dom, får ont i magen och är konstant hungrig...Vågar inte ställa mig på vågen ens för att se hur mycket jag gått upp under de här veckorna...

Men, jag har iallafall försökt fått lite scrappat sen sist jag uppdaterade....

Först den här layouten som jag gjorde till skissutmaning v 47 på swe scrapbook bloggen, och jag fick den t om publicerad :)

Sen några andra layouter, den första med lite inspiration från en av webmosterhelenes layouter i senaste scrapbookingmm tidningen...Den här fårlayouten har legat ovisad ganska länge, jag har glömt att visa den...
Och så har jag gjort en del julkort, den första har jag gjort till hänglarbloggens utmaning att scrappa ett brunt julkort:
Det här gjorde jag till en tävling på tema jul, på svensk scrapbooking forumet:
Och det här gjorde till Linas julkortsutmaning

5 kommentarer:

Lisbet sa...

Skönt med helgkänsla. Det är fortfarande mörkt ute men det blir ju inte alltför ljust häruppe i december. Halkigt som 17 ute och jag ska på apoteket idag. Får ta det försiktigt. Tar mig en blogrunda innan jag avrundar dagen.

Du har skapat en massa roliga saker.
Ha det bäst

joggemia sa...

Så mycket fint! Jag var nästan orolig ett slag att du helt slutat att skapa....det hade vart synd! Hoppas du blir bättre snart, inget vidare att vara sjuk.

Kram Mia

Ann-louice sa...

Den första layouten på hunden...Bus-Fina är jätte häftig , jätte snygg... måste bara skriva det!
Tack för all inspiration!

leamon sa...

Jobbigt att inte må bra...hoppas du snart är bra igen!!!
Härligt att få se lite nya alster från dig, de är kanonfina =)

*kram Monica*

HZ Design sa...

Hej!

Jag har tittat in till dig och sett vilka detaljer du använder i dina LO´s. Det är för att jag designar digitala Kit och samlar info om vad man i Sverige använder för grejor – även i pappers scrap. Titta gärna in och se mitt CT team.

Ha en bra dag