måndag, januari 21, 2008

Massor av nytt scrappat!

Under veckan som gick, så var det cybercrop på Allt om scrap foruemet, där fanns massor av kul utmaningar, och jag lyckades få massor gjort, som jag tänkte visa här för er nu:
Först två kort, det ena till en PP utmaning, och det andra till en utmaning där det gällde att göra ett alla hjärtans dag kort:


Sen en LO som jag gjorde inspiration från en tavla av Monet, det var mycket blommor och härliga färger, bl a lila. Så jag blev sugen på att använda lila på en LO, och så här blev resultatet:
Till nästa LO var det en produktutmaning att använda minst 3 mönsterpapper från olika företag, knappar och så nån dekoration man gjorde själv:Nästa utmaning var att använda 3 av varje, av allt man har på layouten, dock krävdes det inte 3 foton:Nästa layout var till en scrapliftutmaning:
Och sista, var till en färgutmaning, att använda färgerna vitt, turkos, rosa och limegrönt:
Så, det var allt för den här gången! Glöm nu inte bort min annonsutmaning i mitt tidigare inlägg!

7 kommentarer:

joggemia sa...

Wow,så mycket fint du gjort!!! Första kortet är så fint..liftvarning. Sessor med studs gillar jag massor med. Kul att se lite alster från dig igen! =)

Kramar i massor!

monica sa...

UNDERBART!!! så mycket du fått gjort =) kan inte säga vad jag gillade bäst *ler*
Ha det gott!
*kram*

MissMian sa...

Åh tack så mycket för alla fina kommentarer på min blogg. Det är doodlat runt kanterna. Jag älskar att sitta och "kladda" :) Du gör massor av fina saker!! Gillar verkligen din lift från cc'n och färgutmaningen är underbar!!!

/Camilla sa...

Åh så mycket fint!! Det översta kortet är helt fantastiskt!!

Marie sa...

wow så mycket fint!

Monika sa...

Sitter här och bara njuter av allt detta vackra. Blir otroligt inspirerad!

Anonym sa...

wow så mycket färgsprakande och läckert.. stendiggar din stil!!

kram jorie
(YOLI)