onsdag, juli 11, 2007

Cybercroppat!

I helgen så deltog jag i en cybercrop på The Scrapbook Nook , det var verkligen kul, med massor av utmaningar, så jag fick massor gjort, det blev hela 6 layouter och 4 kort. och ändå var det många, många utmaningar som jag inte deltog i. Så jag tänkte visa upp korten nu för er, layouterna däremot behöver tas nya foton av, eftersom det var så regnigt och mörkt i helgen då jag fotograferade dom , men jag var ju ändå tvungen att lägga upp dom i galleriet i tid. Så, så fort jag hinner så ska jag fixa bilder även av layouterna.


Men här kommer iallfall korten, som jag gjorde under cropen:

Till det första så var utmaningen att använda sin quickutz, vinsten var ett pensionerat Classic alfabet...tyvärr så vann jag inte :(


De tre övriga korten gjorde jag till samma utmaning, där man bara fick använda pappersspill förutom själva bakgrundspapperet, och just pappersspill har jag gott om, därav att det blev 3 kort gjorda...Imorgon är sista arbetsdagen för mig, sen börjar min semester, jag är ledig ungefär 4½ veckor och det ska bli så skönt, jag känner mig trött nu och att jag verkligen behöver få vara lite ledig.

3 kommentarer:

joggemia sa...

Vem behöver inte vara ledig? Jag har haft semester i tre dagar....såå skönt!! Vilka härliga kort du gjort! Gillar särskilt det sista med Penny Black (?) stämpeln.

Kram Mia

Favvismaria sa...

Jättesöta kort du har gjort... Va skönt med semester!=)

Claudia79 sa...

Hej!

Tack va gullig du är!!:-) Och va mycket fint det fanns härinne! Tack för inspirationen!